stmdraak
jaarteken
forum

PAPIEREN

Hier worden ten gepaste tijden belangrijke documenten op de website geplaatst. Ook inschrijvingen voor evenementen als het eetfestijn zullen hier te vinden zijn.

Brieven 2017 - 2018

Opening (pdf)
Brief opening scoutsjaar 2017 - 2018.

StM in een notendop. (pdf, 10MB)
Een samenvatting van alle belangrijke feiten over Sint-Michiel voor het scoutsjaar 2017 - 2018

Individuele steekkaart

Handleiding individuele steekkaart (pdf)
U kan online de individuele steekkaart invullen en ten allen tijde wijzigen. Hierdoor blijft de leiding steeds correct op de hoogte van de medische informatie van uw kind.

Individuele steekkaart (pdf)
Voor elk lid dient er een individuele steekkaart ingevuld te worden zodat de leiding te allen tijden op de hoogte is van de relevante medische bijzonderheden van het lid. Dit is nodig om een betere individuele begeleiding te bieden.

Dokterattest medicatie (pdf)
Indien een lid medicatie moet nemen is hiervoor een doktersattest nodig, anders mag de leiding in principe geen medicatie toedienen.

Voor alle documenten moet u pdf kunnen openen. Hiervoor heeft u een pdf-lezer nodig. HIER vindt u die van adobe.

takmenu
onderkant