Duikersfeesten 2020

Zoals de traditie voorschrijft, organiseert Sint-Michiel ook deze keer hét gezelligste feest van ’t jaar! Iedereen is welkom om mee te komen genieten van de prachtige Duikersfeesten. Dit jaar op zaterdag 18 april 2020

Programma:

14.00 – 17.00 Wandeltocht, kubbtoernooi, springkasteel…

Inschrijven voor het kubbtoernooi kan door een het onderstaande formulier in te vullen. Bij aanvang betaalt u €8. (U maakt kans op de hoofdprijs, een gloednieuw kubbspel!)

Let op: plaatsen zijn beperkt tot een maximum van 20 ploegen. U bent pas ingeschreven als u een bevestiging hebt ontvangen.

17.00 – 19.00
Barbecue: Inschrijven kan sinds dit jaar enkel nog online via het formulier vanonder op deze pagina. Inschrijven kan tot ten laatste Zondag 12 april. te laat is te laat!

Sinds vorig jaar werken we met een vaste prijs van € 3 per persoon voor het groentebuffet.

20.00 – 21.00. Sketchkes van de leden

21.00 – …. Kampvuur, bar en jeneverkraam
Met live optredens van Sodagrunt, Wouter en Fien, De Mobiel, Bubba, De Gebroeders op 78 toeren en 2PK!

Tot dan!

Scouteske groeten,
Scouts Sint Michiel Turnhout

Bij problemen met de formulieren contacteert u best: duikersfeesten@scouts-sint-michiel.be