EETFESTIJN 2019

Beste ouders, leden, oud-leiding en sympathisanten

Op ZATERDAG 23 NOVEMBER nodigen we u van harte uit op de 19e editie van het eetfestijn.
Deze smaakvolle avond zal plaatsvinden in zaal De Gilden in Turnhout. Kinderen tot en met 12 jaar hebben de keuze uit curryworst en een kinderportie videe met frietjes, puree of brood. Bij dit kindermenu is een dessertje inbegrepen. Deze kindermenu’s kosten 6 euro. De rest kan zich verheugen op een koninginnenhapje, met kip- of visvulling. Bij deze hoofdschotel is steeds groentegarnituur voorzien. Daarnaast staan er ook twee salades à la maison op het menu. Vinaigrettes vindt u bij de desserten. De volwassenmenu’s kosten 12/13 euro. Bij al deze hoofdschotels zijn frietjes, puree of brood inbegrepen. Ons dessertenbuffet biedt u de kans om na het eten te genieten van huisgemaakt nagerecht.

Wij hopen op uw aanwezigheid om er een gezellige, culinaire en winstgevende avond van te maken. De opbrengst van ons festijn gaat namelijk naar de werking van de scouts en het onderhouden van de gebouwen en het materiaal.

Inschrijven voor ons eetfestijn kan tot en met zaterdag 9 november. Zoals u ziet is het dit jaar zonder invulstrookje. Inschrijven kan online via volgende link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfRIvMpCNAw1uz09dxynL1ytE8LBC567Ty6rSzBxSVploZUlw/viewform Zoals vorig jaar zetten we een limiet op het aantal inschrijvingen, om er zeker een kwaliteitsvolle avond van te kunnen maken. Wees dus op tijd!

Hebt u nog vragen of opmerkingen? Mail dan gerust naar eetfestijn@scouts-sint-michiel.be of contacteer Anna Van Kerckhoven op 0471/710516.
Alvast heel hard bedankt!