Minder is meer!

Onder het motto “MINDER IS MEER” zullen we vanaf nu extra ons best doen om minder voedsel en energie te verspillen en minder afval te produceren. Dat doen we niet enkel vandaag, morgen, elke zaterdag of zolang we scout en gids zijn, maar wel voor de rest van ons leven. We nemen zelf de verantwoordelijkheid op en leren onze leden dat ze met hun inspanningen een schone wereld kunnen creëren, met liefde en respect voor de natuur. Een beetje overleg tussen leiding en leden levert ongetwijfeld enkele knotsgekke ideeën op waarmee we aan de slag kunnen.

Onze eerste actie om afval te beperken kunnen we alvast aanvinken: de openingsbrief werd door de groepsleiding niet meer in papieren versie rondgebracht, maar digitaal verspreid. Natuurlijk hopen we dat alle sympathisanten van Scouts Sint-Michiel ons voorbeeld volgen en ook hun steentje bijdragen! Minder is meer!