Beste ouders en (nieuwe) leden

Zoals beloofd volgt hier wat extra praktische informatie over de opening van het scoutsjaar (12/09).

Voor het ophalen en afzetten van de leden zijn er twee ingangen om het scoutsterrein te bereiken. In de bijlage vind u een kaartje waarop deze in verschillende kleuren zijn aangeduid. Enerzijds is er de ingang via de Koningin Astridlaan en anderzijds zal het scoutsterrein bereikbaar zijn via een poort ter hoogte van de Hertoginstraat 90 (basisschool Kameleon). Aan beide ingangen zullen er leden van de leiding staan die de leden zullen begeleiden van en naar het speelterrein.

– Geel: Deugnieten (voormiddag) & Kapoenen (namiddag)

– Rood: Givers (voormiddag) & Welpen (namiddag)

– Blauw: Jins (voormiddag) & Jonggivers (namiddag)

Voor de rest is het belangrijk dat leden (+12 jaar) en ouders bij het afzetten en ophalen te allen tijde een mondmasker dragen en de social distancing regels respecteren. Tijdens de scoutsactiviteit zelf is het dragen van een mondmasker niet verplicht vandaar dat het ook van belang is dat uw kind(eren) een afsluitbaar zakje meeneemt voor het mondmasker in te stoppen tijdens de opening.

Indien u zich nog niet heeft ingeschreven voor de opening vergeet dit dan zeker niet nog te doen via onderstaande link.

Link google form: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfdVxcAYH_6s698w64WtPw6apY48A1EnbHydWN_ELcynvjLZg/viewform?usp=sf_link

Tot dan!

Een enthousiaste leidingsploeg!