Welpen – Ledenstop

Het nieuwe scoutsjaar staat voor de deur en de leiding staat alvast te popelen om eraan te beginnen. We zijn uiteraard erg blij met de talrijke mond-aan-mond reclame die de voorbije jaren voor onze scouts is gemaakt.

Wij zijn echter een groep met vrijwillige leiding, en er is bijgevolg ook een maximum aantal leden dat wij op zaterdagnamiddag kunnen entertainen. Om de kwaliteit hiervan hoog te houden, zodat het steeds leuk blijft voor de leden en de leiding, zijn we genoodzaakt om dit jaar een ledenstop te zetten op de welpen voor het werkjaar 2018 – 2019.

Concreet wil dit zeggen dat iedereen die al in Sint-Michiel zit, welp kan worden of blijven. Nieuwe leden zullen we helaas moeten teleurstellen.

Wij danken jullie alvast voor jullie begrip!

Stevige linker

Scouts Sint-Michiel