GIVERS

Leeftijd: van 14 tot en met 16 jaar.
De al wat oudere onder onze leden houden natuurlijk het meest van spanning en sensatie. Maar daarnaast nemen zij ook wel tijd om even gezellig met mekaar te grappen en te grollen.
Elk jaar bouwen de Givers ook een heus objectief uit om wat geld in het laatje te brengen. De opbrengst hiervan wordt op kamp gebruikt voor af en toe een extraatje. De Givers leren hierdoor al wat om zelf te organiseren als voorbereiding op hun komende Jinjaren.

Net zoals de Jonggivers gaan ze ook 10 dagen op tentenkamp maar het kamp wordt nog avontuurlijker met een driedaagse, dropping, vierentwintigurenspel en zoverder. De sjortechnieken en kookkunsten die ze bij de jong-verkenners geleerd hebben zullen ze ook nu nog gebruiken en verder verfijnen.

Leiding:

Tabel

NaamTotemTel:

Nele Van Hout

Moedige Collie

Jurian Kersten

Gezellige Beo

Kaat De Cordt

Oprechte Pelikaan

Louise D’Hond

Goedhartige Chimpansee

Contact:  jinleiding: givers@scouts-sint-michiel.be

Maandbrieven

Voor alle documenten moet u pdf kunnen openen. Hiervoor heeft u een pdf-lezer nodig. HIER vindt u die van adobe.