UNIFORM

Wie moet wat zeker aanhebben op de scouts?

Kapoenen – Welpen – Deugnieten:

Das
Sint-Michiel T-shirt
Groene, bruine of zwarte broek of rok (Dit hoeft niet van Scouts en Gidsen Vlaanderen te zijn)

Jonggivers – Givers – Jins – Leiding:

Das
T-shirt
Scoutshemd
Groene, bruine of zwarte broek of rok  (Dit hoeft niet van Scouts en Gidsen Vlaanderen te zijn)

Waar kan ik alles kopen?

Hemden, truien, broeken en rokken,… Via de site  www.hopper.be of  In één van de hopperwinkels of-verdeelpunten.  (Banier Turnhout)

Dassen, Stm T-shirts en tweedehands: Op de scouts bij iemand van de leiding. Prijzen: Das = € 4,00T-shirt Sint-Michiel = € 7,00

2de hands

Bij Sint-Michiel hebben werken we al enkele jaren met een 2de handsverkoop. Dit houdt in dat wij uniformen opnieuw aanbieden voor een redelijke prijs. Hiertoe behoren verloren voorwerpen die nooit werden afgehaald, maar ook kledingstukken die door de ouders werden ingeleverd. Hebt u dus uniformen die te klein zijn, dan mag u die altijd aan ons schenken. Hier kunnen wij dan weer andere leden blij mee maken.

Dus bent u geïnteresseerd of hebt u zelf nog uniformstukken liggen waarmee we andere blij kunnen maken dan kan u terecht bij iemand van de leiding of via mail:

uniformwinkel@scouts-sint-michiel.be

ArtikelMaataantalprijs
Das One size
Hemd
Broek
Rok

Wat hoort waar?

De trots van elke scout is uiteraard zijn hemd. Sommige tekens hebben een vaste plaats en andere zijn zelf te kiezen (bv: Kamp aandenkens, oude jaarthema’s)

Op onderstaande afbeelding kunt u vinden welk teken waar hoort.