ZIEKENFONDS

Zoals vele hobby’s kost ook scouting geld. Met meerdere kinderen in de scouts kan dit bedrag soms aardig oplopen. Daarom betalen de meeste mutualiteiten een deel van het lidgeld of een deel van het kamp terug. Het was bij STM al even niet meer nodig om zelf een formulier af te drukken en mee te nemen naar de scouts, want die hadden we zelf in voorraad, maar nu doen we er nog een schepje bovenop. Vanaf dit jaar stappen we af van de papierwinkel op de scouts en worden alle attesten van de mutualiteit op voorhand door ons ingevuld en hier op de website geplaatst.

Hieronder vindt u de beschikbare attesten voor het kamp van vorig jaar (2018-2019), onderverdeeld in kort kamp (7 dagen –> kapoen/welp/deugniet) en lang kamp (11 dagen –> jogi/giver) en het lidgeld van het huidige jaar (2019-2020), telkens weergegeven per mutualiteit. U kan het desbetreffende document downloaden en afdrukken, er zelf de persoonlijke gegevens van uw kind(eren) op invullen en het blad binnenbrengen bij het ziekenfonds. Bij de meeste mutualiteiten kan u een aanvraag tot terugbetaling indienen tot 2 jaar na de activiteit.

Staat het gewenste attest er niet tussen? Foutje opgemerkt? Of heeft u nood aan meer informatie?
Dan kan u altijd terecht bij Wolf Geenen (via groepsleiding@ scouts-sint-michiel.be).

———————————————————————————————————————————————————–

Minder is Meer (2018-2019)

Lidgeld 2018-2019

Eerste Kapoenenweekend oktober 2018

Kerstweekend december 2018

Kapoenenweekend Sint-Lucia maart 2019

Kawellenweekend april 2019

Buitenlands Kamp Albanië-Macedonië juli 2019

Kamp Houthalen-Helchteren aug 2019

———————————————————————————————————————————————————–

Scoutmoedig 2019-2020

Lidgeld 2019-2020

Christelijke Mutualiteit

In dit persbericht laat CM weten dat de tegemoetkoming voor het lidgeld van jeugdbewegingen wegvalt. Een vergoeding voor het kamp blijft wél behouden.

Kerstweekend 2019

Kamp Peer 2020

Beschikbaar in de zomer van 2020.