LID WORDEN

Ben je 6 jaar (geboortejaar 2012 voor werkjaar 2018-2019) of ouder en heb je een zin voor avontuur? Dan is scouting zeker iets voor jou! Elke zaterdag organiseren we met zo’n 29 leid(st)ers tal van leuke activiteiten. Kooktocht, , stratego, dropping, dikke berta… Je maakt heuse kampvuren, beleeft gezellige avonden en speelse, ruige namiddagen met vrienden en vriendinnen! Je leert ook sjorren en échte kampen bouwen, gaat op tocht, en doet aan plastiekschuiven. Het is maar een kleine greep van wat je te wachten staat als je in september naar ons toe komt. Natuurlijk ga je ook  p weekend, waar je een heleboel mensen nog beter leert kennen. Tot slot sluit je het scoutsjaar af met een spetterend kamp!

PROBEREN?

Waar wacht je nog op? Nog steeds niet overtuigd? Kom het gewoon eens proberen, volledig vrijblijvend! Kijk voor meer informatie over de activiteiten bij activiteiten en brieven. Ook voor al je vragen kan je gerust langskomen of contact opnemen met de groepsleiding. Je kan 3 weken komen proberen, vanaf de vierde week vragen we om in te schrijven. Om verzekeringstechnische redenen dien je enkele gegevens (naam, voornaam, geboortedatum, adres, telefoonnummer ouders en e-mailadres ouders) door te geven bij de start van de 3 weken. Dit kan aan de takleiding of via mail aan de groepsleiding.

LIDGELD?

Het inschrijvingsgeld bedraagt 40 euro. Vanaf het derde kind uit hetzelfde gezin betaalt u slechts de helft. Dus:

Kind 1&2: 40 euro en Kind 3&4&5… : 20 euro

Gelieve de betaling per overschrijving te doen op

BE70 0011 8597 3025
Scouts Sint-Michiel
Kongostraat 148 bus 1
2300 Turnhout

Met als mededeling: de naam van uw kind en de tak
(kapoenen = K, welpen = W, jonggivers = JG, deugnieten=D, givers=G, jins=J, leiding=L)

MUTUALITEITEN?

Net zoals vele andere hobby’s kost ook scouting geld. Met meerdere kinderen in de scouts kan dit bedrag soms aardig oplopen. Daarom betalen de meeste mutualiteiten een deel van het inschrijvingsgeld of een deel van het weekend/ kamp terug. Hieronder vindt u in het kort alle mutualiteiten en wat ze terug betalen.

– Christelijke Mutualiteit: inschrijvingsgeld en kamp/weekend

– De voorzorg: inschrijvingsgeld en kamp/weekend

– Vlaams & Neutraal Ziekenfonds: kamp/weekend

– Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen: inschrijvingsgeld en kamp/weekend

– Onafhankelijk Ziekenfonds: inschrijvingsgeld en kamp/weekend

– Partena: kamp/weekend

– Liberale Mutualiteit: kamp/weekend

Na de opening kan u passeren bij Wolf Geenen om de terugbetaling in orde te brengen. Zelf een formulier afdrukken en meenemen is niet nodig, deze zijn voor alle bovenvermelde mutualiteiten aanwezig. U ontvangt van ons een reeds ingevuld en getekend document waarop u zelf de persoonlijke gegevens van uw kind nog kan aanvullen en dat u later kan binnenbrengen bij uw mutualiteit. Bij de meeste ziekenfondsen kunnen formulieren binnengebracht worden tot 2 jaar na de datum van het kamp/weekend. Voor meer info kan u ook altijd terecht bij Wolf.