JINS

Bij de jins bereiden jongens en meisjes van 17 en 18 jaar zich voor op hun niet altijd lichte taak van leiding geven. Ze leren hier met kinderen om te gaan, hun verantwoordelijkheden op te nemen en creatief te zijn. Het jaar is een combinatie van deze belangrijke voorbereidende taken en sport, spel en avontuur. Ook lopen de jins stage bij de verschillende takken om al eens aan te voelen hoe het er aan toe gaat en welke tak hen nu best ligt. Op het einde van het jaar is er dan ook zoals bij de andere takken een kamp.
Het verschil tegenover de givers is hier wel dat de jins op buitenlands kamp gaan, voor de jins het laatste kamp dat ze als lid meemaken voor ze de stap zetten naar de leidingsploeg.

Leiding:

NaamTotemTel:
Lander Van HoyeToegewijde Barry+32 478 01 72 67
Robbe Van GorpGuitige Lori+32 472 26 39 76
Julot MahieuRuimdenkende Kaketoe+32 472 67 65 18
Robin VerbaandertGezellige Roatelo+32 468 10 96 04

Contact:  jinleiding: jins@scouts-sint-michiel.be

Babysit-service:

Ook dit jaar zullen de jins van STM ingeschakeld kunnen worden om te babysitten op uw kind(eren) aan een democratisch prijsje. Alle inkomsten van onze babysit-service gaan rechtstreeks naar ons buitenlands kamp, dus aarzel niet om eens te horen bij ons voor al uw oppas-behoeften!
Dit kan via mail: babysit@scouts-sint-michiel.be

Maandbrieven

Voor alle documenten moet u pdf kunnen openen. Hiervoor heeft u een pdf-lezer nodig. HIER vindt u die van Adobe.