Opening scoutsjaar 2021-2022

Het kamp ligt nu een paar dagen achter ons en dat betekent dat er binnenkort weer een nieuw scoutsjaar van start zal gaan.

De nieuwe leidingsploegen zijn ondertussen gevormd en staan te popelen om er wederom een spetterend scoutesk jaar van te maken! Dit jaar zal het jaarthema ‘Dromenland in zicht’ zijn.

Onder voorbehoud van nieuwe coronamaatregelen ziet het er naar uit dat we een gewone opening gaan kunnen doen zonder al te veel beperkingen.

Concreet: de opening start om 13u en eindigt om 16u waarna je eventueel scoutskledij kan komen passen/bestellen en kennis kunt komen maken met de leidingsploegen. Het dragen van een mondmasker is verplicht (+12j) tot op het moment dat de leden het scoutsterrein betreden. Meer info i.v.m. corona volgt nog.

De leiding kijkt er alvast zeer hard naar uit!